Družbeno odgovorno nakupovanje

Izdelki

V Smetki ponujamo izdelke z družbenim učinkom. Gre za izdelke socialnih podjetij, ekoloških kmetij, pravične trgovine in etične oblikovalske znamke.

Smetka ima tudi svojo linijo etične mode in upcycling izdelkov.

Z društvom Aktiviraj se, so.p. sodelujemo pri izdelavi blagovne znamke 100%R, kjer se iz materialov, ki ostajajo v središču ponovne uporabe Ropotarnica, izdelujejo novi uporabni izdelki.

Blagovna znamka 100%R je nastala na ideji o uporabi odpadnega tekstila in drugih materialov za izdelavo novih uporabnih predmetov. Je nadgradnja programa središča ponovne uporabe Ropotarnica.

Vsak izdelek 100%R je unikaten in enkraten. Izdelki nastajajo v RecyclingLabu – razvojnem centru socialnega podjetja Aktiviraj se. Namen razvoja tržne dejavnosti je ustvarjanje zelenih delovnih mest v lokalnem okolju ter opolnomočenje ljudi iz ranljivih družbenih skupin, predvsem težje zaposlijivih in dolgotrajno brezposelnih.

Z nakupom izdelkov 100%R prispevate k razvoju lokalne, socialne in zelene ekonomije- DRUŽBENO ODGOVORNO NAKUPOVANJE. O razpoložljivosti in količinah se dogovarjamo individualno. Nakup je možen v Smetki, alternativni veleblagovnici na Gosposki ul. 29 v Mariboru ali po naročilu.

NAROČILO izdelkov 100%R

Na željo naročnika se lahko uporabijo različne barvne kombinacije. Možna je izdelava aplikacij in tiskanje logotipov na blago. Možna je tudi izdelava drugih izdelkov po naročilu. Za naše naročnike smo že izdelali: mini torbico  z logotipom za poslovna darila, vrečko za družabno igro, otroški predpasnik za slikanje, košarico za kolo ter različna poslovna darila. Ponudbo vam pripravimo glede na vaše povpraševanje in je odvisna od količine naročenih izdelkov. Dodatne informacije na smetka@smetka.si ali na telefon 041-866-480.

Veseli smo, da se zanimate za družbeno odgovorne izdelke. Skupaj tako ustvarjamo lepšo prihodnost.

Prikaz 1–9 od 24 rezultatov